Кариерата на Димитър Бербатов бе наистина запомняща се. Изпълнена с много красиви

...
Кариерата на Димитър Бербатов бе наистина запомняща се. Изпълнена с много красиви
Коментари Харесай

Димитър Бербатов все още го може

Кариерата на  Димитър Бербатов бе в действителност запомняща се. Изпълнена с доста красиви голове и отигравания, които към момента се чудим по какъв начин по този начин са действителност.
 Димитър Бербатов, новите му фамилни фотоси и по какъв начин се забавлява с дъщерите и обичаната си
Димитър Бербатов се забавлява с обичаните си дами

Красиви и щастливи

Но макар че към този момент от няколко години Бербатов приключи професионалната си кариера, не е изгубил форма и прословутото си първо допиране. Докато се пробва да промени футбола в България към по-добро, някогашният футболист на Манчестър Юнайтед се включи в предизвикването на Shoot for Love.

Идеята на ютюбърите, които стоят зад канала, е да подложат на тест уменията на известни футболисти на тест. Така да вземем за пример в първото им видео провокират Рикардо Куарешма да вкара футболна топка в движещ се микробус. Нещо, което не е по никакъв начин лесна задача.

Предизвикателството пред Димитър Бербатов пък е да овладее топка, която е пратена а към него с над 100 км/ч. Първоначално пробата стартира с лека загрявка - топката лети към българина с 60 км/ч. На втория опит той съумява да я овладее и жунглира.

Справя се и с 80 км/ч, само че са му нужни няколко опита, до момента в който овладее топка, пратена към него със 106 км/ч. Е, това си същински снаряд, нас в случай че питате. В профила си в Instagram Бербатов се майтапи, че в случай че упражняваме първото си допиране, ще можем да овладеем патрон.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР